05-11-2021
| leerproces endoor

Leren volgens Endoor: overwin de weerstand

leren volgens Endoor: overwin de weerstand

Het proces van leren heeft vaak pieken en dalen, ook als je ouder bent. Er komen momenten dat je het liever wilt opgeven omdat je denkt dat het te moeilijk is of je er minder van snapt. Zorg ervoor dat je je niet door die momenten laat leiden. Wanneer je om hulp durft te vragen, doorzet en beseft dat je het gewoon nog moet leren, kom je er wel!

 

Als je eenvoudig over die muur van weerstand heen komt, ben je waarschijnlijk niet aan het leren en gaat het je te eenvoudig af. Leren is over die muur heen komen met moeite en inzet. 

 

Hoe kun je de moeite om te leren, overwinnen?:

·         Geloof dat je altijd beter of slimmer kunt worden

·         Doe je best voor de dingen die wilt bereiken

·         Vraag hulp wanneer dat nodig is

·         Geef niet op als het lastig wordt

·         Stel doelen en maak een goed plan

·         Heb het lef uitdagingen aan te gaan

·         Gebruik je kwaliteiten en talenten

·         Onthoud dat leren een proces is

 

blijven leren en ontwikkelen bij Endoor

Als partnerstichting van ROC van Twente richten wij ons op Leven Lang Ontwikkelen. Je bent nooit te oud om te leren! Ben je toe aan wat anders en wil je een carriereswitch maken? Wil je doorgroeien binnen jouw organisatie of ben je werkzoekend? Dan zijn de scholingstrajecten van Endoor echt iets voor jou.

 

Bij ons leer je namelijk in versneld tempo en kan je snel aan de slag in het werkveld. Met diplomagerichte opleidingen, keuzedelen met certificaten en specifieke cursussen vergroot jij de kans op een baan of promotie binnen no-time!

 

We zijn er voor de individu die zichzelf wil ontwikkelen, maar ook voor bedrijven die groepen (nieuwe) medewerkers wil opleiden om zo voorop te blijven lopen.

Media