28-05-2021
| endoorstart - jacqueline

"Endoorstart is zo'n gaaf concept!"

Jacqueline (adviseur bedrijfsopleidingen bij Endoor) heeft al veel succesvolle Endoorstart projecten mogen verzorgen in zowel de techniek als de logistieke branche. Ze vertelt waarom Endoorstart zo belangrijk is voor zowel de werkgever als de werknemer.

 

“Het is zo’n gaaf concept! We kunnen als onderwijsinstelling razendsnel reageren op de vragen uit het werkveld. Er wordt bijvoorbeeld gesignaleerd dat er een tekort is aan pakketbezorgers. Op verzoek ontwikkelen wij een verkort scholingstraject op maat waarmee we de deelnemers binnen een paar weken omscholen of bijscholen tot pakketbezorger die daarna een baankans hebben bij 1 van de deelnemende leerwerk-bedrijven.  

 

De meeste deelnemers van dit soort trajecten zijn werkzoekend of zij-instromer. Zij hebben een stukje scholing nodig om (weer) aan het werk te kunnen, maar willen niet jarenlang naar school. Met Endoorstart bieden we hen uitzicht op werk in een kansrijk beroep en tegelijkertijd helpen we werkgevers hun tekort aan medewerkers op te lossen. Twee vliegen in één klap! 

 

Wij zijn een hele geschikte samenwerkingspartner voor elk soort scholingsvraagstuk. Heb je interesse? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!”