17-07-2020
| online marketing

Aankondiging: Basiscursus Online Marketing

Online marketing is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Het is van essentieel belang om met de producten en/ of diensten van je bedrijf online zichtbaar te zijn. Hoe doe je dit? Waar begin je? Bij de basis!

 

Endoor | ROC van Twente komt dit jaar met praktische basiscursussen met betrekking tot online marketing. Je krijgt praktische handvatten om je website te beheren en hoe je Social Media kan inzetten als middel om je bedrijf en producten/ diensten onder de aandacht te brengen.

 

Ben jij verantwoordelijk voor het beheer van je (zakelijke) website en de online marketing hiervan? Wil je weten hoe je deze effectiever kan toepassen en uitlezen? Dan zijn deze cursussen wat voor jou!

 

Tijdens deze cursussen leer je de basisfacetten van online marketing. Je leert onder andere de strategie van je bedrijf online te vertalen; wat is je branding? Je krijgt inzicht hoe je online gevonden wordt als bedrijf; Hoe komt mijn bedrijf bovenaan in een zoekopdracht? Je leert hoe je inzicht kan krijgen wat er op je website gebeurt; wie zijn je bezoekers? Deze informatie helpt je om de website/ webshop te optimaliseren.

 

De cursussen bestaan uit de volgende onderwerpen:

·       Basis online marketing

·       Werking zoekmachine

·       SEO

·       Social Media Strategie

·       Content

·       E-mail marketing

 

In het najaar zullen de cursussen worden gegeven.

 

Interesse? Laat het ons weten dan informeren we je zodra er meer bekend is over omvang, data en kosten. Stuur bij interesse een mail naar cursussen@endoorleren.nl.