Verpleegkundige van de toekomst

Op maat verzorgd voor een ziekenhuis

verpleegkundige van de toekomst

Verpleegkundigen kom je overal tegen waar zorg wordt verleend. Sinds het laatste beroepsprofiel van de verpleegkundige is er veel veranderd in de maatschappij, de zorg en de beroepsuitoefening. De focus binnen de gezondheidszorg verschuift van de ziekte naar het vermogen van mensen om zich aan te passen aan het leven met een ziekte. Deze veranderingen hebben ingrijpende gevolgen voor (toekomstige) zorgmedewerkers. Zij krijgen andere rollen, posities, taken en het vraagt andere competenties en (samenwerkings)relaties. 

 

Endoor heeft de maatwerk cursus Verpleegkundige van de Toekomst ontwikkeld om medewerkers binnen de zorg voor te bereiden op de toekomst. Op basis van specifieke wensen en behoeften en in het tempo, op niveau en op de plaats en tijdstip dat het de organisatie uitkomt.

 

opleidingsduur en vereisten

De opleidingsduur wordt bepaald door de behoeftes van jouw organisatie. Bij een ziekenhuis bestond de training uit een blended learning traject van in totaal 22 weken. Opgedeeld in 8 dagdelen van 4 uur. Afhankelijk van jouw organisatievraagstuk is dit korter of langer.

 

waardepapier

Alle deelnemers die de opleiding succesvol hebben afgerond krijgen een getuigschrift.

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Elma Lubberink

Adviseur 06 - 29541796

Heb jij een soortgelijke scholingsuitdaging?
Wij helpen je graag!
neem contact op met Elma

deze cursussen vind je misschien ook interessant: