De vanzelfsprekendheid van blijvend ontwikkelen

Een leven lang ontwikkelen betekent dat je nieuwsgierig bent. Of je nu studeert of een baan hebt. Of dat je je eigen bedrijf hebt en je medewerkers wilt laten groeien. Je wilt vooruit. Je bent bereid en gemotiveerd om te blijven leren. Endoor levert onderwijs dat past bij jouw ambitie. 

 

De arbeidsmarkt van morgen

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Waar vroeger je diploma je eindstation was, is het nu juist het beginpunt van een leven lang leren en ontwikkelen. Om met plezier aan de slag te zijn en te blijven. Kansen zien en kansen grijpen. Ondanks, of misschien zelfs dankzij de nieuwe uitdagingen die deze tijd met zich meebrengt. Innovatieve technologieën. Digitalisering. Transformatie

 

Een scala aan mogelijkheden

Endoor helpt vakmensen en ondernemers die gaan voor duurzame inzetbaarheid. Hoe je dat als werkgever faciliteert? Endoor maakt duurzame scholings- mogelijkheden inzichtelijk en concreet. Door voorlichting, (maatwerk)opleidingen, cursussen en trainingen. Zo spelen we flexibel in op de vraag van morgen. 

  

Naar jouw volgende stap

Aandacht voor ‘een leven lang ontwikkelen’ zit landelijk in de lift. Werkgevers- en werknemersorganisaties, onderwijsinstellingen, uitvoeringsorganisaties en het kabinet willen dat mensen meer regie krijgen over hun loopbaan en zich slim voorbereiden op veranderingen op de arbeidsmarkt. 

waarom Endoor?

  • blended learning
  • wij kennen de regio
  • flexibel onderwijs
  • maatwerk
  • waardering van werkervaring

Klanten komen naar ons met deze vragen:

'Ik investeer in een nieuw machinepark. Kunnen jullie mijn medewerkers opleiden om hier goed rendement uit te halen?'
'De gedragsproblematiek van onze cliënten wordt steeds complexer. Trainen jullie mijn medewerkers om hier accuraat mee om te gaan?'
'We willen onze medewerkers-in-opleiding beter assisteren. Leiden jullie praktijkbegeleiders voor onze werkvloer op?'