BBL opleidingen facilitaire dienstverlening

Wil jij carrière maken in de facilitaire dienstverlening? Dat kan met de twee versnelde BBL opleidingen in de Facilitaire Dienstverlening van Endoor! Niet weer jaren naar school, maar snel en praktisch je skills uitbreiden. Zo blijf je flexibel en klaar voor de toekomst. 

 

Endoor biedt twee versnelde BBL opleidingen in de Facilitaire Dienstverlening aan, speciaal voor die medewerkers en organisaties die willen doorgroeien. Spreekt dit jou erg aan? Lees dan vooral verder!

 

Voor wie zijn de versnelde BBL opleidingen Facilitaire Dienstverlening?

De versnelde BBL opleidingen in de Facilitaire Dienstverlening zijn speciaal voor de mensen die al werkzaam zijn in de facilitaire wereld en snel willen doorgroeien. Maar ook mensen die toe zijn aan wat anders en een relevante werkplek hebben, kunnen de opleidingen volgen.

 

Ben je een werkgever in de facilitaire dienstverlening en wil je jouw medewerkers erkenning geven voor hun werk met een diploma en de ambities van je medewerkers helpen waarmaken? Ook dan zijn deze twee versnelde opleidingen iets voor jou en je medewerkers.

 

Inhoud versnelde BBL opleidingen Facilitaire Dienstverlening

 

Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 2 BBL

Je werkt mee aan het primaire proces van een bedrijf of organisatie. Jij bent allround inzetbaar, maar je bent gespecialiseerd in één of meer onderdelen van het facilitaire werkveld. Je hebt oog voor dienstverlening, gastvrijheid, voor het gebouw en voor de omgeving. Je schakelt snel, regelt graag dingen en draagt er zo aan bij dat iedereen binnen de organisatie zijn werk goed kan doen. 

 

  • Kosten: €253,00 (schooljaar 2021-2022)
  • Lesmateriaal: €200,-
  • Vereisten: minimaal mbo niveau 1 of vmbo basis
Media

Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 3 BBL

In dit beroep is geen dag hetzelfde en ook jouw takenpakket kan variëren van logistieke werkzaamheden tot gebouwbeheer of cateringwerkzaamheden. Je hebt dagelijks contact met de gebruikers van een gebouw, je bent vaak hun eerste aanspreekpunt en in staat hen klantvriendelijk te woord te staan.

 

Hospitality is helemaal jouw ding, je bent handig en je hebt jij de mentaliteit van een echte aanpakker. Je bent een duizendpoot in een organisatie en daardoor ondersteunend aan meerdere afdelingen of teams. Je kunt later o.a. werken bij grotere bedrijven, een gemeentehuis, vakantiepark, een school, catering- of schoonmaakbedrijf of evenementenorganisatie.

 

Wat deze opleiding anders maakt dan Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 2 is dat de deelnemer leert over gespreksvoering, helikopterview en instructies geven en de deelnemer krijgt meer verantwoordelijkheid binnen zijn/haar functie met de opleiding Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 3.

  • Kosten: €612,-
  • Lesmateriaal: €306,-
  • Vereisten: overgangsbewijs 4/5 havo, minimaal mbo niveau 2 of vmbo kader
Media

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Rick Damveld

Adviseur 06 - 30542066 

Ben jij geïnteresseerd in 1 van de versnelde BBL opleidingen in de Facilitaire Dienstverlening? Laat dan je gegevens achter!
Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. De gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen en zullen dan ook niet worden opgeslagen of worden gebruikt voor andere doeleinden.


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor de interesse in de versnelde BBL opleidingen Facilitaire Dienstverlening. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!