Leren robot of machine programmeren met cursussen van Endoor

Bij Endoor vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Deze persoonlijke groei maken we mogelijk door het aanbieden van diverse cursussen. Zo ook op het gebied van robot of machine programmeren.

 

Bij ons doe je bijvoorbeeld kennis op van het programma Robotstudio van ABB, maak je kennis met de toepassing van CNC binnen de restauratie of leer je omgaan met PLC Programmeren. De cursussen programmeren van Endoor worden afgesloten met een erkend getuigschrift of certificaat.

 

Vind hieronder de cursus robot of machine programmeren die bij jou past en meld je aan!

Niet alleen individuele cursussen, maar ook maatwerkopleidingen bij Endoor

Ben je als organisatie op zoek naar een bedrijf dat ervoor zorgt dat jouw medewerkers succesvol en efficiënt om- of bijgeschoold worden? Ook dan kan je terecht bij Endoor! Wij verzorgen namelijk niet alleen cursussen en trainingen voor individuele deelnemers, we bieden ook in-company opleidingen die we op maat samenstellen op basis van de leerwensen van jouw organisatie.

 

Voor onder andere Grolsch, Keolis, Preston Palace, Arriva, Menzis en Farm Food hebben we succesvolle maatwerktrajecten samengesteld, waar vaak ook een vervolgtraject is gekozen.

 

De partnerstichting van ROC van Twente die zich richt op volwassenenonderwijs

De cursussen en trainingen van Endoor zijn speciaal gericht op volwassenen in het kader van een Leven Lang Leren. Wie stilstaat, wordt ingehaald en daarom heeft ROC van Twente het volwassenenonderwijs apart gepositioneerd: Endoor was geboren!

 

Ons onderwijs past bij elke leerwens en is goed te combineren met een baan. Veel van onze cursussen en opleidingen worden dan ook gedoceerd door de ervaren docenten van ROC van Twente. Endoor is dé intermediair in Twente op het gebied van volwassenenonderwijs op mbo-niveau.

 

Ook kwalitatieve cursussen en trainingen in andere vakgebieden

Naast een cursus programmeren ook op zoek naar een cursus in een ander vakgebied? Ook dan zit je goed bij Endoor. Wij bieden namelijk nog meer cursussen binnen de Techniek & Procesindustrie, maar ook op het gebied van Management & Organisatie, Handel & Ondernemerschap en Transport & Logistiek.

 

Bekijk ons gehele cursusaanbod en vind de cursus die past bij jouw leerwens.