Cursussen Restauratietechniek

Het restaureren van gebouwen en interieurs is een ambacht dat niet vergeten mag worden. Historische panden en interieurs zijn van onschatbare waarde en moeten dan ook met de juiste kennis, vaardigheden en zorg behouden worden.

 

Samen met Stichting RIBO biedt Endoor in samenwerking met ROC van Twente diverse cursussen restauratietechnieken aan. Van het na-isoleren van monumentale panden, tot het herstellen van houtconstructies en restauratie en onderhoud (begeleiding en uitvoering).

 

Een cursus restauratie is interessant voor onder andere beheerders en eigenaren van historische panden, timmer- en voorlieden en medewerkers van restauratiebedrijven die zich verder willen bekwamen in het vak. Na het afronden van een cursus restauratie, ontvang je een erkend certificaat. Endoor is een van de weinige opleiders hier in Nederland die cursussen restauratietechnieken aanbiedt.

 

Ook in-company opleidingen bij Endoor

Zoek je de cursus niet voor jezelf, maar wil je dat jouw medewerkers worden bij- of omgeschoold? Ook dan zit je bij Endoor goed. Naast cursussen en trainingen voor individuen biedt Endoor ook de mogelijkheid tot het samenstellen van een opleiding op maat. De gehele opleiding wordt afgestemd op de leerwensen van jouw bedrijf. Dit betekent dat de duur, locatie en het niveau van de opleiding flexibel is.

 

We hebben voor ondere andere Keolis, Grolsch, Arriva, Preston Palace, Menzis en Farm Food al een in-company opleiding op maat samengesteld, waar ook regelmatig voor een vervolgtraject is gekozen.

 

Endoor: de partnerstichting van ROC van Twente, gericht op volwassenenonderwijs

Nog nooit eerder heeft het ROC van Twente het stukje volwassenenonderwijs zo gepositioneerd als nu. Endoor is dé intermediair voor werkenden en werkzoekenden die een Leven Lang willen blijven Leren. Een groot deel van de cursussen, trainingen en opleidingen worden dan ook gedoceerd door de ervaren docenten van ROC van Twente. Het onderwijs van Endoor is goed te combineren met een baan en past bij elke leerwens.

 

Endoor biedt ook cursussen en trainingen in andere vakgebieden

Niet alleen op het gebied van restauratietechnieken biedt Endoor kwalitatieve cursussen en trainingen die je helpen groeien. Ook vakgebieden zoals Management & Organisatie, Bouw, Zorg en Techniek zijn goed vertegenwoordigd.

 

Bekijk ons hele cursusaanbod en vind de cursus die past bij jouw leerwens! Want wie stilstaat, wordt ingehaald.