Lascursussen bij Endoor - BMBE, Tig, MAG, Autogeen, Basistraining lassen

 Endoor maakt het mogelijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Je bent nooit te oud om te leren. De lascursussen van Endoor worden gegeven door ervaren docenten en worden afgesloten met een landelijk erkend NIL-examen van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL).

 

Dus ben je een lasser en wil jij je verder bekwamen in Booglassen Met Beklede Elektrode (BMBE), Autogeen lassen, MAG of Tig lassen? Maak dan hieronder je keuze en blijf groeien!

 

Ook voor de mensen die sporadisch moeten lassen voor hun werk, bieden wij een cursus lassen. Voor de Basistraining Lassen is geen voorkennis benodigd! De basistraining kan ook een opstap zijn voor als je nog niet precies weet welke NIL-lascursus je zou willen volgen.

Opleidingen op maat voor organisaties

Niet alleen voor individuen staan we klaar met ons brede aanbod aan cursussen en trainingen. Ook voor organisaties die hun medewerkers naar een hoger niveau willen tillen, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Onze opleidingen op maat worden compleet aangepast aan de wens van de organisatie: de looptijd en het niveau is dan ook flexibel.

 

Ben je dus als werkgever op zoek naar een organisatie die de bij- of omscholing van jouw medewerkers faciliteert? Kijk dan eens naar voorbeelden van onze maatwerk opleidingen.

Partnerstichting van ROC van Twente

Al jaren richt ROC van Twente zich onder meer op het volwassenenonderwijs, maar nog nooit is deze dienst zo gepositioneerd als nu. Endoor is de intermediair voor maatwerkopleidingen en cursussen voor zowel bedrijven als de individu. De cursussen en opleidingen worden gedoceerd door de ervaren docenten van ROC van Twente zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Ook ontvang je bij het succesvol afronden van een cursus of opleiding een erkend waardepapier in de vorm van een diploma, getuigschrift of certificaat.

 

Endoor biedt ook cursussen in andere vakgebieden

Ben je niet opzoek naar een lascursus maar op zoek naar een andere cursus binnen de Techniek of Procesindustrie? Ook dat is mogelijk bij Endoor. Daarnaast bieden we ook cursussen op het gebied van onder andere Management & Organisatie, Restauratietechnieken en Robot of Machine Programmeren. Bekijk ons gehele cursusaanbod en vind de cursus die past bij jouw leerbehoefte.