Bekijk al onze dronecursussen

Bij Endoor vinden we het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Daarom bieden we een scala aan cursussen en opleidingen aan zodat jij een Leven Lang kan blijven Ontwikkelen.

 

Met onze dronecursussen leer jij een professionele drone te vliegen voor commercieel gebruik. Je hebt de mogelijkheid om je dronelicentie te behalen en en drone piloot te worden. Ook ben je na de dronecursus op de hoogte van de regels en wetgeving met betrekking tot afstand bestuurbare luchtvaartuigen. 

 

Bekijk de cursus Drone Pilot Basic (ROC-Light) en Drone Pilot Advanced (RPA-L) hieronder. 

Overzicht van cursussen die wij aanbieden


Bedrijfsopleidingen op maat bij Endoor

Naast dat Endoor een breed aanbod heeft aan cursussen en trainingen voor individuen, verzorgen wij ook bedrijfsopleidingen die op maat worden volledig samengesteld aan de hand van de leerwens van de organisatie. De incompany opleidingen zijn voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers arbeidsfit willen maken en houden en ervoor willen zorgen dat het werk efficiënter en effectiever wordt uitgevoerd.

 

Ben jij als werkgever op zoek naar een op maat gemaakte bedrijfsopleiding voor jouw medewerkers? Bekijk dan eens onze voorbeelden op het gebied van maatwerkopleidingen.

 

Endoor: de partnerstichting van ROC van Twente

Endoor is de nieuwe en innovatieve partnerstichting van het ROC van Twente dat gericht is op het volwassenenonderwijs. Ons onderwijs is goed te combineren met een baan en past bij elke leerwens van jouw organisatie of branche. De meeste cursussen en trainingen worden dan ook gegeven door de ervaren docenten van het ROC van Twente. Endoor is de intermediair voor het volwassenenonderwijs op mbo-niveau.

 

Ook in andere vakgebieden biedt Endoor kwalitatieve cursussen en trainingen

Ben je toch niet op zoek naar een cursus dronevliegen maar een andere cursus binnen de Transport & Logistiek? Ook dan heeft Endoor de cursus die bij jouw leerbehoefte past. Daarnaast biedt Endoor ook cursussen en trainingen op het gebied van onder andere Management & Organisatie, Handel & Ondernemerschap en Techniek & Procesindustrie.

 

Bekijk ons gehele cursusaanbod en vind de cursus die past bij jouw leerwens.