Cursus Wordpress (gevorderd)

In deze cursus wordt geleerd om een professionele website te bouwen m.b.v. professionele tools zoals een premium thema en pagebuilder. Hiermee is veel meer mogelijk qua instellingen, functionaliteit en styling. Daarnaast leer je hoe je een webshop opzet.

inhoud cursus Wordpress (gevorderd)

Groot voordeel ten opzichte van de cursus WordPress (basis) is dat je gebruik maakt van professionele tools, zoals een premium thema en/of premium pagebuilder. Hiermee is veel meer mogelijk qua instellingen, functionaliteit en styling.

 

In de cursus is daarom aandacht voor concept zoals huisstijl, typografie, afbeeldingen en foto’s en het kiezen van een geschikte template en professionele sitemap. Vervolgens kiezen we voor een pagebuilder als Divi of een WordPress thema dat goed aansluit bij het concept. Hiervoor wordt een wireframe gemaakt waarin functionele zaken worden vastgelegd en het concept wordt getoetst. Je maakt ook kennis met eenvoudige HTML en CSS-code toepassingen.

duur

Aantal bijeenkomsten: 4
Duur bijeenkomst: 3 uur
Moment van de dag: avond
Zelfstudie: 10 uur in totaal
Looptijd: 4 weken

toelatingsvoorwaarden

Voor de cursus Wordpress (gevorderd) heb je basiskennis van Wordpress nodig en/of de cursus Wordpress (basis) hebben gevolgd.

waardepapier

Bij afronding van de cursus ontvang je een getuigschrift van ROC van Twente.

subsidiemogelijkheden

Voor deze cursus kun je gebruik maken van het STAP-budget. Met deze regeling kun je jaarlijks tot € 1000,- subsidie ontvangen. Die kan je gebruiken om een opleiding, cursus of training te volgen. Je investeert daarmee in je ontwikkeling. En zo blijf je interessant voor werkgevers.

 

Ontdek of je in aanmerking komt voor een scholingscheque bij Twents Fonds voor Vakmanschap.

kosten

€ 650,-
Geen kosten bij inzet STAP-budget
Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

interesse?
Kosteloos bij
inzet STAP-budget
interesse?


Enthousiast geworden? Schrijf je dan direct in voor de cursus.
Heb je toch nog vragen? Stel je vraag via de mail!
meer informatie     mail ons     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.