Mbo-certificaat: Cursus Skin & Nail Specialist - schoonheidsspecialist

ROC van Twente en Soap Treatment Store hebben hun handen ineengeslagen en een cursus van 20 weken samengesteld waarin deelnemers worden opgeleid tot next level beauty professionals. Na dit gecertificeerde keuzedeel (C0034) ben je in staat je eigen salon te starten of te gaan werken in een top salon. De cursus is ook zeer geschikt voor schoonheidsspecialisten die hun kennis willen opfrissen.

 

Deelnemers kunnen in 20 weken een officieel mbo-certificaat halen voor cosmetische manicure, voetverzorging en gezichtsbehandelingen. Daarnaast kan de deelnemer leren hoe het is om een eigen salon te hebben en te houden, hoe je omgaat met social media, online advertising en overige marketing, welke rol hospitality speelt in de beauty branche en neemt de deelnemer een kijkje in de keuken van Soap Treatment Store. 

 

De 20 weken cursus is een onderdeel van de opleiding Schoonheidsspecialist. Kortom, een compleet educatie programma voor de toekomstbestendige beauty professional en schoonheidsspecialiste.

 

De cursus Skin & Nail Specialist is een samenwerking van ROC van Twente en:

logo skin nail 111871210850

in 20 weken opgeleid tot beauty professional!

Wat leer je tijdens de cursus?

  • Cosmetische manicures en voetverzorging op hoog niveau

  • Gezichtsbehandelingen en gezichtsmassages

  • Brow treatments

  • De basis van microneedling, laser facials, botox en fillers

 

En heel veel extra’s, zoals:

  • Hospitality class
  • Businessclass
  • Social media en andere marketing
  • Stage mogelijkheden bij Soap Treatment Store

 

Praktijk

Naast de praktijklessen op school doe je tijdens de cursus ook praktijkervaring op bij Soap Treatment Store. Bij Doctors at Soap kan je meekijken met een huidtherapeut, een arts of een specialist met cosmetische behandelingen, zoals botox, fillers, microneedling en laser facials.

   

Je wordt intensief begeleid. Je krijgt een professional als coach die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examens in gaat. Zij plant je in voor alle workshops, extra lessen, meeloopdagen en eventueel stages bij Soap Treatment Store.

 

Je ontvangt, tijdens je onboarding-dag de student box van Prescription, een uitgebreid pakket van O.P.I, salon supplies  (zoals schort, handdoeken, etc.) en de inlogcodes naar jouw student portal met alle online lessen en trainingsvideo’s. 

duur

Aantal bijeenkomsten: 20
Duur bijeenkomst: 4 uur
Moment van de dag: middag
Looptijd: 20 weken

locatie

ROC van Twente, Wierdensestraat 65, Almelo

toelatingsvoorwaarden

  • Een diploma van het voorgezet onderwijs
  • Een intake- en kennismakingsgesprek

waardepapier

Je sluit het programma af met 2x een examen en bij goed gevolg ontvang je het mbo-certificaat voor cosmetische hand- en voetverzorging en gezichtsbehandeling en -massage.

Een mbo-certificaat is het bewijs dat je met succes een deel van de mbo-opleiding Schoonheidsverzorging hebt afgerond. Jouw mbo-certificaat komt in het diplomaregister van DUO en biedt je de mogelijkheid later het gehele diploma Schoonheidsspecialist niveau 3 te halen.

subsidiemogelijkheden

Voor deze cursus is het mogelijk subsidie aan te vragen om tegemoet te komen in de kosten. Bekijk alle subsidiemogelijkheden.

Media

kosten

€ 2500,-
Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

interesse?


Enthousiast geworden? Schrijf je dan direct in voor de cursus.
Heb je toch nog vragen? Stel je vraag via de mail!
meer informatie     mail ons     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.