SEO cursus voor gevorderden | digital marketing

De cursus SEO is voor iedereen die zich SEO of Search Engine Optimization eigen wil maken. SEO is onlosmakelijk verbonden met digital marketing en heeft een enorme invloed op de vindbaarheid, en daarmee het succes van een website.

 

Tijdens de cursus nemen gecertificeerde, ervaren trainers je mee in de wereld van SEO. In een makkelijk behapbaar lesprogramma worden alle facetten van SEO behandeld. De lesstof is altijd voorzien van de nieuwste inzichten en wordt continu verbeterd aan de hand van feedback van cursisten en de arbeidsmarkt. Behalve theorie kennis over SEO wordt je ook zelf uitgedaagd. Je gaat onder andere aan de slag met een SEO strategie, backlinking, zoekwoordanalyse en meer.

inhoud cursus SEO voor gevorderden

De SEO cursus is een cursus waarin de wereld van SEO overzichtelijk wordt gemaakt voor iedereen. Dit maakt het mogelijk om je eigen tempo te bepalen. De coaches fungeren als mentor en trainers in de ondersteuning van je leerproces. Zij beperken zich niet alleen tot de droge stof van de leerstof, er wordt ook gekeken naar jouw situatie. Waar liggen je talenten, wat zijn je wensen en hoe kun jij SEO in gaan zetten? Bepaal je leerdoelen en een werkplan met een ervaren opleider en feedback van je medecursisten.

SEO heeft een gigantisch effect op het internetverkeer, maar kan ingewikkeld overkomen. Daarom wordt in de cursus SEO deze vorm van digital marketing ingedeeld in overzichtelijke onderwerpen.

 

Tijdens 8 dagdelen worden er uiteenlopende onderdelen van SEO besproken:

·       SEO strategie

·       Zoekwoordanalyse

·       Site architectuur

·       Technische SEO

·       Website autoriteit

·       Concurrentieanalyse

·       Monitoren van SEO

 

Daarnaast verdient het creëren van SEO content speciale aandacht in deze cursus. Na het doorlopen van de cursusdagen ga je goed beslagen ten ijs in de optimalisatie van websites. Hoe ga je deze nieuwe kennis zo goed mogelijk benutten? Ook de toekomstvisie komt aan bod tijdens de cursus SEO.

duur cursus Digital Marketing - SEO voor gevorderden

 8 dagdelen van 18:30 tot 21:30 uur.

Eens per 2 weken cursus.

Totale periode circa 16 weken.

locatie

Kemari Digital B.V.

Parkweg 102, 7545 MV Enschede

toelatingsvoorwaarden SEO voor gevorderden

Om deel te nemen aan de cursus SEO gevorderden moet je kennis en ervaring hebben met online marketing.

waardepapier

Bij positieve afronding ontvangen de deelnemers een getuigschrift van ROC van Twente. 

subsidiemogelijkheden

Wist je dat Nederland staat te springen om nieuwe mensen in digital marketing? Er zijn veelal diverse subsidie mogelijkheden voor het volgen van cursussen in kansrijke beroepen. Laat je goed informeren over de diverse mogelijkheden.

verwachte startdatum

Begin april 2022
Kosten: € 895,-
Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

interesse?


Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     meer informatie     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.
CRKBO Instelling