Cursus Programmeren in Python

Python is in de TIOBE index inmiddels de meest populaire programmeertaal. De populariteit van Python komt onder meer door de eigenschappen van de programmeertaal. De taal is makkelijk te leren, krachtig en kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. De taal wordt ook veel gebruikt voor data science, AI en machine learning.

inhoud cursus programmeren in python

In deze cursus leer je programmeren in Python, en daarmee ook de kunst van het programmeren in het algemeen. Python is één van de makkelijkste talen om mee te beginnen. Met deze cursus kun je alle kanten op, Python wordt namelijk gebruikt voor web development, softwareontwikkeling en kunstmatige intelligentie.

 

Er wordt door onze ervaren trainers een solide basis gelegd in je programmeerervaring. Aan het einde van deze cursus kun je je eigen Python code schrijven en debuggen, werken met conditionele- en controle flows, functies schrijven, loops bouwen, en nog veel meer.

 

Deze cursus is praktisch ingesteld en je gaat direct zelf aan de slag, er is geen ervaring vereist. Per onderwerp maak je zelf opdrachten in Python. Denk aan het automatiseren van simpele processen, leren werken met data en het maken van programma’s die communiceren met de gebruiker.

duur

Aantal bijeenkomsten: 6
Duur bijeenkomst: 3 uur
Moment van de dag: avond
Zelfstudie: 12 uur in totaal
Looptijd: 6 weken

toelatingsvoorwaarden

Er is geen opleiding of voorkennis benodigd om deel te nemen aan deze cursus.

waardepapier

De cursus wordt afgesloten met een getuigschrift.

kosten

€ 850,-
Geen kosten bij inzet STAP-budget
Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

interesse?
Kosteloos bij
inzet STAP-budget
interesse?


Enthousiast geworden? Schrijf je dan direct in voor de cursus.
Heb je toch nog vragen? Stel je vraag via de mail!
meer informatie     mail ons     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.