Opleiding (las)robot programmeur NIL/EWF erkend

Alle banen krijgen te maken met digitalisering. De ontwikkelingen op het gebied van diverse technologieën gaan razend snel, zo ook op het gebied van lastechnieken. Wil jij je verdiepen in robot programmeren? Dan is deze erkende opleiding lasrobot programmeur wat voor jou!  

 

De cursus omvat 8 modules en kent zowel theoretische kennis als praktische programmeer opdrachten waarbij gebruik wordt gemaakt van off-line programmeer software, lasmallen en een lasrobot. Omdat de theoretische lesstof via een online platform bereikbaar is kan de cursist niet alleen thuis gericht leren maar kan er ook via hetzelfde platform buiten de klassikale lessen om, eenvoudig contact gehouden worden met de docent.

 

Deze opleiding is bestemd voor bedrijfsmedewerkers, zij-instromers, werkzoekenden, werkenden in andere branche’s dan de metaalindustrie ZZP’ers, enz. die zich willen ontwikkelen in digitale vaardigheden.

inhoud opleiding lasrobot programmeur

De lesstof omvat 8 modules en kent zowel theoretische laskennis als praktische programmeeropdrachten waarbij gebruik wordt gemaakt van offline programmeersoftware, lasmallen en een lasrobot. De modules zijn ook los van elkaar te volgen.

 

Modules:

 

Omdat de theoretische lesstof via een online platform bereikbaar is, kan de cursist thuis gericht leren en kan er buiten de lessen om, eenvoudig contact gehouden met de docent.

duur opleiding (las)robot programmeren

De cursus betreft een maatwerk traject. De hoeveelheid gekozen modules die tijdens de cursus gevolgd gaan worden bepalen de uiteindelijke duur van de cursus. Module 1 t/m 6 duren allen 2 dagen, module 7a en 7b duren beiden 3 dagen. 

toelatingsvoorwaarden 

  • De modules 1,2 en 3 zijn op MBO niveau 2/3.
  • De modules 4 en 5 zijn op MBO niveau 3.
  • De modules 6, 7a en 7b zijn op MBO niveau 3/4.
  • Een vooropleiding is niet vereist ervaring in de techniek wordt aanbevolen.
  • Kennis van (MAG) lastechniek is gewenst.
  • Kennis van 3d CAD software is gewenst net als kunnen omgaan met een computer.

waardepapier

De modules 1 tot en met 6 worden afgesloten met een theoretische toets. De modules 7a en 7b worden afgesloten met een theoretische-, en een praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat van voltooiing van LAC.

subsidiemogelijkheden

Subsidieaanvraag mogelijk bij Twents Fonds voor Vakmanschap.

kosten

€ 5000,-
Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

interesse?


Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     meer informatie     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.
CRKBO Instelling