Module 5 Industriële robotica: construeren bij het robotlassen

Er komt veel bij kijken bij het ontwerpen van een goed product; waar moet je rekening mee houden zodat je tot een goed robotlasproces komt. De do’s en don’ts bij het ontwerp van een goed product en ook de bijbehorende op-spanningen. Na afronding van deze module weet je meer over hoe je een goede mal ontwerpt, voorbeelden van goede ontwerpen en re-design bij het robotlassen.

 

Deze module is interessant voor bedrijfsmedewerkers, zij-instromers, werkzoekenden, werkenden in andere branche's dan de metaalindustrie en ZZP’ers die zich willen ontwikkelen in digitale vaardigheden.

inhoud industriele robotica module 5

  • je leert de theoretische en praktische (on)mogelijkheden, voorwaarden en voordelen van ontwerp voor robotlassen
  • je leert over de meest essentiële voorwaarden en voordelen die het robotlassen kunnen bieden in vergelijking met conventioneel lassen en leert ontwerpen voor efficiënt robotlassen
  • je leert de te nemen stappen/procesvolgorde benodigd bij het ontwerpen van lasmallen, op-spanningen en mogelijkheden waardoor lasrobotinstallaties efficiënt ingezet kunnen worden

duur module 5 industriele robotica

Deze module is via een online platform (e-learning) dus thuis te volgen. Het doorlopen van de lesstof en het maken van de toets kan je in eigen tempo doen.

toelatingsvoorwaarden

Deze module is op MBO 2/3 niveau.
Een vooropleiding is niet vereist maar geadviseerd wordt voorgaand aan het starten met deze module de volgende cursussen te volgen:

waardepapier

Na het succesvol afronden van de toets ontvang je een certificaat van voltooiing van LAC.

subsidiemogelijkheden

Subsidieaanvraag mogelijk bij Twents Fonds voor Vakmanschap.Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     meer informatie     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.
CRKBO Instelling