Module 5 Industriële robotica: Construeren bij het robotlassen en lasmalbouw

Het ontwerpen van een goed product komt veel bij kijken, waar moet je rekening mee houden zodat je tot een goed robotlasproces komt. Do’s en Don’ts bij het ontwerp van een goed product en ook de bijbehorende opspanningen. Hoe ontwerp je een goede mal. Voorbeelden van goede ontwerpen en re-design bij het robotlassen. Een leuke module design voor robotlassen.

 

Deze module is interessant voor bedrijfsmedewerkers, zij-instromers, werkzoekenden, werkenden in andere branche's dan de metaalindustrie en ZZP’ers die zich willen ontwikkelen in digitale vaardigheden.

 

De volledige opleiding lasrobotprogrammeur bestaat uit de modules Robotlassen 1 tot en met 7B. Na het succesvol afronden van iedere module ontvang je een certificaat van voltooiing van LAC. Na het behalen van de LAC certificaten: module1 tot en met module 7B kan je toegelaten worden tot het theoretische-, en praktische examen van NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek). Na het succesvol afronden van deze examens ontvangt de kandidaat het internationaal erkende IIW diploma lasrobotprogrammeur. De kosten van de NIL examens zijn niet bij de prijs inbegrepen.

inhoud industriele robotica module 5

  • Je leert de theoretische en praktische (on) mogelijkheden, voorwaarden en voordelen van ontwerp voor robotlassen.
  • Je leert over de meest essentiële voorwaarden en voordelen die het robotlassen kunnen bieden in vergelijking met conventioneel lassen en leert ontwerpen voor efficiënt robotlassen.
  • Je leert de te nemen stappen/procesvolgorde benodigd bij het ontwerpen van lasmallen, opspanningen en mogelijkheden waardoor lasrobotinstallaties efficiënt ingezet kunnen worden.

duur module 5 industriele robotica

2 dagen (16 uren)

toelatingsvoorwaarden

Deze module is op MBO 2/3 niveau.
Een vooropleiding is niet vereist maar geadviseerd wordt voorgaand aan het starten met deze module de volgende cursussen te volgen:

waardepapier

Na het succesvol afronden van de toets ontvang je een certificaat van voltooiing van LAC.

subsidiemogelijkheden

Subsidieaanvraag mogelijk bij Twents Fonds voor Vakmanschap.

kosten

€ 1203,95
Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

interesse?


Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     meer informatie     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.
CRKBO Instelling