Google Ads cursus voor gevorderden | digital marketing

De smaak te pakken in digital marketing en op zoek naar een verdiepingsslag in Google Ads? Deze branche is altijd in beweging en er is nog veel te ontdekken! Bij de cursus digital marketing voor gevorderden gaan we een stap verder. Na de basis breiden we uit naar de diepere laag en trainen we je in praktijkervaring. Ervaren trainers dienen als mentor in de verdieping van digital marketing en de laatste inzichten.

 

Alle belangrijke aspecten komen aan bod middels een gestructureerd lesprogramma. Daarnaast word je uitgedaagd om jezelf nog verder te ontwikkelen in meerdere onderdelen van Google Ads, onder leiding van een coach, praktijkervaring op te doen. 

inhoud Google Ads cursus voor gevorderden

De cursus wordt gevormd door een combinatie aan leermethodes. Zo leert ieder op z’n eigen manier en tempo. Ervaren trainers zullen als mentor samen met jou kijken naar je huidige vaardigheden en de beste manier om deze uit te breiden.

 

Benieuwd wat jouw potentie is in de arbeidsmarkt? Samen met de coaches en de andere cursisten verbreden jullie de vakkennis en jullie eigen ervaring in digital marketing optimaal. De inhoud van digital marketing voor gevorderden is gebaseerd op jarenlange ervaring en ontwikkeling van meerdere zwaargewichten in deze branche.

In de cursus digital marketing voor gevorderden breiden we de basiskennis uit. In een gestructureerd lesprogramma gaan we aan de slag met onder andere:

 • Meten en optimaliseren met Google Analytics en Google Ads
 • Landingspagina’s
 • Google Shopping & Display
 • Google Ads campagnes
 • Google Ads Search

 

Deze cursus zal worden verspreid over 8 dagdelen en is zodoende prima te combineren met een baan. Bij de afronding van de cursus hoort een terugblik op de persoonlijke leerdoelen, ervaring en een kijk op de toekomst. Hoe ga jij je nieuw opgedane kennis zo optimaal mogelijk benutten? En welke kansen liggen er nu voor je? Onze coaches denken met je mee voor het beste resultaat!

 

Wat de cursus uniek maakt is:

 • kleine groep van 6-10 deelnemers
 • 2 ervaren trainers uit de praktijk
 • veel aandacht voor de praktijk en veel interactie
 • kwalitatief hoogstaand niveau
 • Google certificering
 • getuigschrift ROC van Twente

duur Google Ads voor gevorderden

8 dagdelen van 18:30 tot 21:30 uur

Eens per 2 weken cursus

Totale periode circa 16 weken

locatie

Kemari Digital B.V.

Parkweg 102, 7545 MV Enschede

toelatingsvoorwaarden Google Ads gevorderden

Om deel te nemen aan de cursus Google Ads gevorderden moet je kennis en ervaring hebben met online marketing.

waardepapier

Na afloop van de cursus leggen de deelnemers een Google examen af. Bij positieve afronding ontvangen zij een erkende Google certificering. Daarnaast het getuigschrift ROC van Twente.

subsidiemogelijkheden

Wist je dat Nederland staat te springen om nieuwe mensen in digital marketing? Er zijn veelal diverse subsidie mogelijkheden voor het volgen van cursussen in kansrijke beroepen. Laat je goed informeren over de diverse mogelijkheden.

startdatum en locatie

 • startdatum 24-11-2021
  plaats Enschede
  prijs € 1975,-

Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.


Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     direct inschrijven     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.
CRKBO Instelling