Cursus Gezonde Leefstijl

De cursus Gezonde Leefstijl is geschikt voor beroepsbeoefenaars bij organisaties die het belang van een gezonde leefstijl onderschrijven. Met name in de branches Sport & Bewegen, Welzijn en Gezondheid. De cursus is goede bijscholing voor medewerkers die activiteiten begeleiden en voorlichting geven aan deelnemers/cliënten om een gezondere leefstijl te ontwikkelen.

 

In deze cursus juich je een gezonde leefstijl van anderen toe! Als 'ambassadeur gezonde leefstijl' leer je samen met anderen actie te ondernemen. Je geeft informatie en advies over gezond(er) leven en voert beweegprogramma's uit. Zo help je mensen hun leefstijl en daarmee hun gezondheid te verbeteren.

inhoud cursus Gezonde Leefstijl

De deelnemer leert kansen te signaleren om een gezonde leefstijl van deelnemers te bevorderen. Als ‘ambassadeur van de gezonde leefstijl’ benut hij deze signalen door samen met anderen actie te ondernemen. Hij geeft informatie en advies over een gezonde leefstijl en voert beweegprogramma’s uit waarbij hij deelnemers begeleidt bij aanpassing c.q. verandering van leefstijl. 

 

Het lesmateriaal van Allyoucanlearn van Brainstud wordt gebruikt. Dit is een online lesomgeving via een blended learning principe. Dit betekent dat de deelnemer deels zelfstandig aan de slag gaat en deels les krijgt op locatie. Hiervoor is een laptop nodig en voor een aantal opdrachten moet er audio of videomateriaal worden verzameld, wat met de telefoon kan worden gedaan.

duur

De cursus Gezonde Leefstijl duurt 4 weken

Zelfstudie: 12 uur

waardepapier

Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een getuigschrift van ROC van Twente.

toelatingsvoorwaarden

Iedereen kan deelnemen aan de cursus Gezonde Leefstijl.

kosten

€ 325,14
Geen kosten bij inzet STAP-budget
Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

interesse?

cursussen die jij misschien ook interessant vindt


Kosteloos bij
inzet STAP-budget
interesse?


Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     meer informatie     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.