Online marketing basiscursus

Wat heeft online marketing voor jou te bieden? En kun je het zelf onder de knie krijgen? Ontdek zelf de mogelijkheden en leer stapsgewijs alles dat je moet weten tijdens de basiscursus online marketing.

 

Onder leiding van een professionele trainer leer je de basis en de laatste inzichten in online marketing. Volgens een gestructureerd stappenplan komen alle belangrijke aspecten aan bod. Je gaat leren hoe je jou of jouw merk echt zichtbaar maakt, met het imago dat jij hebt gekozen.

inhoud online marketing basiscursus

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een combinatie van leermethodes. De trainer dient als coach en persoonlijke mentor; samen met jou kijken ze naar de volgende stap binnen de cursus. Op deze manier leert iedereen op z’n eigen manier en eigen tempo en helpen we je naar een succesvolle afronding van de basiscursus.

 

De basiscursus online marketing neemt je tijdens 6 dagdelen mee langs alle belangrijke aspecten van online marketing. Dit omvat onder andere:

 • Google Analytics
 • SEO 
 • Google Ads
 • Social media (organic & ads)

 

Tijdens de cursus ontwikkel je basiskennis in online marketing en zal blijken waar jouw persoonlijke interesses liggen op het gebied van online marketing. Vervolgens zijn onze coaches er voor je om de vervolgstappen te bepalen. Wat is je doel na de cursus? Welke functie en werkzaamheden ambieer je en wat past bij je?

 

We bekijken graag samen met jou waar de kansen liggen met jouw talenten op de arbeidsmarkt!

 

Wat de cursus uniek maakt is:

 • kleine groep van 6-10 deelnemers
 • 1 professionele trainer uit de praktijk
 • veel aandacht voor de praktijk en veel interactie
 • kwalitatief hoogstaand niveau
 • Google certificering
 • getuigschrift ROC van Twente

duur online marketing basiscursus 

6 dagdelen van 18:30 tot 21:00

Aantal bijeenkomsten: 6
Duur bijeenkomst: 2 uur
Moment van de dag: avond
Looptijd: 6 weken

locatie online marketing basiscursus 

Kemari Digital B.V. 

Parkweg 102, 7545 MV Enschede

toelatingsvoorwaarden online marketing basiscursus 

Iedereen kan deelnemen aan de basiscursus online marketing. Je hebt geen specifieke kennis nodig om deel te nemen. Wel moet je interesse hebben in online marketing.

waardepapier

Na de cursus leggen de deelnemers een Google examen af. Bij positieve afronding ontvangen zij een erkende Google certificering. Daarnaast ontvangt de deelnemer een getuigschrift van ROC van Twente.

subsidiemogelijkheden

Wist je dat Nederland staat te springen om nieuwe mensen in online marketing? Er zijn veelal diverse subsidie mogelijkheden voor het volgen van cursussen in kansrijke beroepen. Laat je goed informeren over de diverse mogelijkheden.

 

Voor deze opleiding kun je gebruik maken van het STAP-budget. Met deze regeling kun je jaarlijks tot € 1000,- subsidie ontvangen. Die kan je gebruiken om een opleiding, cursus of training te volgen. Je investeert daarmee in je ontwikkeling. En zo blijf je interessant voor werkgevers.

startdatum en locatie

 • startdatum 04-10-2023
  einddatum 08-11-2023
  plaats Enschede
  prijs € 975,-
  prijs bij inzet STAP-budget € 0,-
 • Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

deze cursussen zijn misschien ook interessant voor jou


Kosteloos bij
inzet STAP-budget
direct inschrijven


Enthousiast geworden? Schrijf je dan direct in voor de cursus.
Heb je toch nog vragen? Stel je vraag via de mail!
direct inschrijven     mail ons     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.