Digital Marketing Basiscursus

Wat heeft digital marketing voor jou te bieden? En kun je het zelf onder de knie krijgen? Ontdekt zelf de mogelijkheden en leer stapsgewijs alles dat je moet weten tijdens de basiscursus digital marketing. Onder leiding van ervaren trainers krijg je de basis en de laatste inzichten in digital marketing onderwezen. Volgens een gestructureerd stappenplan komen alle belangrijke aspecten aan bod. Je gaat leren hoe je jou of jouw merk echt zichtbaar maakt, met het imago dat jij hebt gekozen. Tijdens de basiscursus digital marketing profiteer je van de praktijkervaring van de coaches en een gedegen theoretische onderbouwing.

inhoud online marketing basiscursus

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een combinatie van leermethodes. De ervaren trainers dienen als coach en persoonlijke mentor; samen met jou kijken ze naar de volgende stap binnen de cursus. Op deze manier leert iedereen op z’n eigen manier en eigen tempo en helpen we je naar een succesvolle afronding van de basiscursus.

 

De inhoud van de basiscursus digital marketing is gebaseerd op jarenlange ervaring en ontwikkeling van meerdere zwaargewichten in deze branche. De basiscursus digital marketing neemt je tijdens 8 dagdelen mee langs alles dat belangrijk is. 

 

Dit omvat onder andere:

 • Google Analytics
 • SEO 
 • Google Ads

 

Tijdens de cursus ontwikkel je basiskennis in digital marketing en zal blijken waar jouw persoonlijke interesses liggen op het gebied van digital marketing. Vervolgens zijn onze coaches er voor je om de vervolgstappen te bepalen. Wat is je doel na de cursus? Welke functie en werkzaamheden ambieer je, en wat past bij je?

 

We bekijken graag samen met jou waar de kansen liggen met jouw talenten op de arbeidsmarkt!

 

Wat de cursus uniek maakt is:

 • kleine groep van 6-10 deelnemers
 • 2 ervaren trainers uit de praktijk
 • veel aandacht voor de praktijk en veel interactie
 • kwalitatief hoogstaand niveau
 • Google certificering
 • getuigschrift ROC van Twente

duur basiscursus digital marketing

8 dagdelen van 18:30 tot 21:30

Eens per 2 weken cursus

Totale periode circa 16 weken

locatie basiscursus online marketing

Kemari Digital B.V. 

Parkweg 102, 7545 MV Enschede

toelatingsvoorwaarden basiscursus online marketing

Iedereen kan deelnemen aan de basiscursus digital marketing. Je hebt geen specifieke kennis nodig om deel te nemen. Wel moet je interesse hebben in online marketing.

waardepapier

Na de cursus leggen de deelnemers een Google examen af. Bij positieve afronding ontvangen zij een erkende Google certificering. Daarnaast ontvangt de deelnemer een getuigschrift van ROC van Twente.

subsidiemogelijkheden

Wist je dat Nederland staat te springen om nieuwe mensen in digital marketing? Er zijn veelal diverse subsidie mogelijkheden voor het volgen van cursussen in kansrijke beroepen. Laat je goed informeren over de diverse mogelijkheden.

startdatum en locatie

 • startdatum 17-11-2021
  plaats Enschede
  prijs € 1975,-

Al onze cursussen, trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.


Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     direct inschrijven     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.
CRKBO Instelling