Module 5 Industriële robotica: construeren bij het robotlassen

introductie

Er komt veel bij kijken bij het ontwerpen van een goed product; waar moet je rekening mee houden zodat je tot een goed robotlasproces komt. De do’s en don’ts bij het ontwerp van een goed product en ook de bijbehorende op-spanningen. Na afronding van deze module weet je meer over hoe je een goede mal ontwerpt, voorbeelden van goede ontwerpen en re-design bij het robotlassen.

Deze module is interessant voor bedrijfsmedewerkers, zij-instromers, werkzoekenden, werkenden in andere branche's dan de metaalindustrie ZZP’ers, enz. die zich willen ontwikkelen in digitale vaardigheden.


inhoud cursus

  • je leert de theoretische en praktische (on) mogelijkheden, voorwaarden en voordelen van ontwerp voor robotlassen
  • je leert over de meest essentiële voorwaarden en voordelen die het robotlassen kunnen bieden in vergelijking met conventioneel lassen en leert ontwerpen voor efficiënt robotlassen
  • je leert de te nemen stappen/procesvolgorde benodigd bij het ontwerpen van lasmallen, op-spanningen en mogelijkheden waardoor lasrobotinstallaties efficiënt ingezet kunnen worden.

duur

Deze module is via een on-line platform (e-learning) dus thuis te volgen. Het doorlopen van de lesstof en het maken van de toets kan je in eigen tempo doen.


kosten

Prijs: € 719,95 (inclusief BTW)

€595,- (excl. btw) 


toelatingsvoorwaarden

Deze module is op MBO 3 niveau.
Een vooropleiding is niet vereist maar geadviseerd wordt voorgaand aan het starten met deze module de modules Industriële robotica 1 t/m 4 te volgen.

 


waardepapieren

Na het succesvol afronden van de toets ontvang je een certificaat van voltooiing van LAC


direct inschrijven
Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     direct inschrijven     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.