ADR Verlenging Basis + Tank + Klasse 1 en 7

introductie

Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren in tankauto's en containers en stoffen uit Klasse 1 (explosieven) en Klasse 7 (radioactieve stoffen) dienen in het bezit te zijn van een ADR-certificaat Basis + Tank + Klasse 1 + Klasse 7.

Deelnemers leren de belangrijkste wettelijke bepalingen van het vervoer gevaarlijke stoffen over de weg en van het ADR/VLG en zijn in staat deze toe te passen. Als het ADR-certificaat Basis + Tank + Klasse 1 + Klasse 7 is verlengd, wordt voldaan aan de vakbekwaamheidseis om gevaarlijke stoffen in tankauto's en containers en stoffen uit Klasse 1 en Klasse 7 over de weg te mogen vervoeren.


inhoud cursus

Deze herhalingscursus heeft een opfriskarakter. De cursus is gericht op veranderingen in wet- en regelgeving in de afgelopen 5 jaar en het toepassen daarvan in de dagelijkse praktijk.
De eigenschappen en de gevaren van verschillende ADR klassen worden doorgenomen en optreden bij calimiteiten en hoe te handelen bij verschillende situaties.


duur

2 bijeenkomsten (incl. examen). 


startdatum en locatie


  • Start datum 23-09-2019
    Prijs € 569,-
    Plaats Almelo

kosten

Prijs: € 569,- (exclusief BTW)

Prijzen zijn excl. de nascholingskosten. 

Eventuele aanschaf van lesmateriaal (bijvoorbeeld lesboeken) dien je zelf te bestellen. Endoor kan je adviseren over welke boeken je waar kan bestellen. 


toelatingsvoorwaarden

Cursus is voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen, o.a. explosieven en radioactieve stoffen, in tankauto's en containers (gaan) vervoeren en die een ADR-certificaat Basis + Tank + Klasse 1 + Klasse 7 willen behalen.


waardepapieren

Na afloop wordt een examen afgenomen. Het examen mag pas worden gedaan als alle lessen zijn gevolgd. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het ADR-certificaat Basis + Tank + Klasse 1 + Klasse 7 verlengd. 

Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Voor de verlengingsopleiding dienen deelnemers in het bezit te zijn van een geldig ADR-certificaat Basis + Tank + Klasse 1 + Klasse 7. 


direct inschrijven

waarom Endoor?

  • blended learning
  • wij kennen de regio
  • flexibel onderwijs
  • maatwerk
  • waardering van werkervaring
Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     direct inschrijven     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.