ADR Verlenging Basis + Tank

introductie

Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren in tankauto's en containers dienen in bezit te zijn van het ADR-certificaat Basis + Tank.

Deelnemers leren de belangrijkste wettelijke bepalingen van het vervoer gevaarlijke stoffen over de weg en van het ADR/VLG en zijn in staat deze toe te passen. Als het ADR-certificaat Basis + Tank is verlengd dan wordt voldaan aan de vakbekwaamheidseis om gevaarlijke stoffen over
de weg en in tankauto's en containers te mogen vervoeren.


inhoud cursus

Deze herhalingscursus heeft een opfriskarakter. De cursus is gericht op veranderingen in wet- en regelgeving in de afgelopen 5 jaar en het toepassen daarvan in de dagelijkse praktijk.
De eigenschappen en de gevaren van verschillende ADR klassen worden doorgenomen en optreden bij calimiteiten en hoe te handelen bij verschillende situaties.


duur

2 bijeenkomsten (incl. examen)

Training wordt ook gegeven in Enschede. 


kosten

Prijs: € 603,79 (inclusief BTW)

Prijzen zijn excl. de nascholingskosten.

Eventuele aanschaf van lesmateriaal (bijvoorbeeld lesboeken) dien je zelf te bestellen. Endoor kan je adviseren over welke boeken je waar kan bestellen. 


toelatingsvoorwaarden

Training is voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen in tankauto's en containers vervoeren en die hun ADR-certificaat Basis + Tank willen verlengen. Deze training is tevens geschikt voor leidinggevenden en/of transportplanners, die in het bezit zijn van een ADR certificaat Basis +Tank 

Voor de verlengingsopleiding dienen deelnemers in het bezit te zijn van een geldig ADR-certificaat Basis + Tank. 


waardepapieren

Na afloop wordt een examen afgenomen. Het examen mag pas worden gedaan als alle lessen zijn gevolgd. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het ADR-certificaat Basis + Tank verlengd. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.


direct inschrijven

waarom Endoor?

  • blended learning
  • wij kennen de regio
  • flexibel onderwijs
  • maatwerk
  • waardering van werkervaring
Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     direct inschrijven     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.