ADR Verlenging Basis

introductie

Het ADR-certificaat is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen als stukgoed vervoeren. Om in het bezit te blijven van een geldig certificaat moeten chauffeurs na 5 jaar een verlengingsopleiding met bijbehorend examen met voldoende resultaat afsluiten. Voorafgaand aan het examen worden deelnemers uitgenodigd voor de verplichte training.

Deelnemers leren de belangrijkste wettelijke bepalingen van het vervoer gevaarlijke stoffen over de weg en van het ADR/VLG en zijn in staat deze toe te passen. Als het ADR-certificaat Basis is verlengd dan wordt voldaan aan de vakbekwaamheidseis om gevaarlijke stoffen over de weg te mogen vervoeren.


inhoud cursus

Deze herhalingscursus heeft een opfriskarakter. De cursus is gericht op veranderingen in wet- en regelgeving in de afgelopen 5 jaar en het toepassen daarvan in de dagelijkse praktijk.


duur

2 bijeenkomsten (incl. examen). 


kosten

Prijs: € 506,99 (inclusief BTW)

Prijzen zijn excl. de nascholingskosten. 

Eventuele aanschaf van lesmateriaal (bijvoorbeeld lesboeken) dien je zelf te bestellen. Endoor kan je adviseren over welke boeken je waar kan bestellen. 


toelatingsvoorwaarden

Deze cursus is voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen als stukgoed willen vervoeren en die een ADR-certificaat Basis willen behalen. Voor de verlengingsopleiding dienen deelnemers in het bezit te zijn van een geldig ADR-certificaat Basis. Deze opleiding is tevens geschikt voor leidinggevenden en/of transportplanners, die al in bezit zijn van een ADR certificaat Basis.


waardepapieren

Na afloop wordt een examen afgenomen. Het examen mag pas worden gedaan als alle lessen zijn gevolgd.Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het ADR-certificaat Basis uitgereikt door het CCV. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.


direct inschrijven

waarom Endoor?

  • blended learning
  • wij kennen de regio
  • flexibel onderwijs
  • maatwerk
  • waardering van werkervaring
Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     direct inschrijven     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.