MBA Moderne Bedrijfsadministratie - Module Belastingwetgeving

introductie

Werk je op een financiële afdeling of wil je dit gaan doen? En wil jij je kennis van de belastingwetgeving verbeteren? Schrijf je dan in voor deze module.

In deze module leer je over de belangrijkste bepalingen van de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen, de Wet op de loonbelasting uit 1964, de Wet op de inkomstenbelasting 2001 en de belangrijkste wetten en plichten van de in Nederland gevestigde ondernemers.


inhoud cursus

  • inkomstenbelasting
  • loonbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • omzetbelasting

Deze module is 1 van de totaal 4 modules voor het diploma MBA - Moderne Bedrijfsadministratie. De overige modules zijn:

Je ontvangt per module een associatie-certificaat als je het examen met een voldoende afrondt. De 4 certificaten samen leveren dan het diploma Moderne Bedrijfsadministratie op.

Om kennis van MBA goed te kunnen toepassen, is het van belang om vaardigheden te hebben van Excel. De cursus Excel voor financiële toepassingen is een goede toevoeging op MBA. 


duur

11 bijeenkomsten op dinsdag van 18:45 - 21.30 uur. 


studiebelasting

4 tot 8 uur thuisstudie per week.


startdatum en locatie


  • Start datum 20-09-2021
    Prijs € 635,25
    Plaats Hengelo

kosten

Prijs: € 635,25 (inclusief BTW)

Eventuele aanschaf van lesmateriaal (bijvoorbeeld lesboeken) dien je zelf te bestellen via www.convoy.nl/administratie/mba_/mba-belastingwetgeving


toelatingsvoorwaarden

Aan de vooropleiding worden geen eisen gesteld. Ons advies: Doe eerst PDB Praktijkdiploma Boekhouden of start wanneer je een mbo 4 diploma op boekhoudkundig gebied hebt.


waardepapieren

Rond je de module af met een voldoende? Dan ontvang je een certificaat. Wanneer je alle vier de modules doet ontvang je daarvan een diploma.


direct inschrijven
Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     direct inschrijven     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.