MBA Moderne Bedrijfsadministratie - Compleet

introductie

Deze cursus is voor mensen die leiding willen geven aan de financiële afdeling van een bedrijf of organisatie. Ook als je op een financiële afdeling werkt en jouw kennis en inzicht in de financiële aspecten van het bedrijf of de organisatie wilt vergroten, is dit voor jou de juiste cursus.

Met de opleiding MBA kwalificeer je je voor een zelfstandige functie binnen de administratie van een bedrijf. Je kunt je verder ontwikkelen tot assistent controller. Met name wanneer je de administratie van een middelgrote onderneming voert, of deze wilt gaan voeren, is de opleiding MBA waardevol.


inhoud cursus

Deze cursus bestaat uit de 4 volgende modules:

Je ontvangt per module een associatie-certificaat als je het examen met een voldoende afrondt. De 4 certificaten samen leveren dan het diploma Moderne Bedrijfsadministratie op.

Om kennis van MBA goed te kunnen toepassen, is het van belang om vaardigheden te hebben van Excel. De cursus Excel voor financiële toepassingen is een goede toevoeging op MBA. 

LET OP: je dient je per module aan te melden! 


duur

Totaal 44 lessen op de dinsdagavond.

  • bedrijfsadministratie - 11 lessen
  • kostencalculatie - 11 lessen
  • financiering - 11 lessen
  • belastingwetgeving - 11 lessen

De volgorde van deze modules wisselt. 

Bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagavond van 18.45- 21.30 uur. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.


studiebelasting

4 tot 8 uren thuisstudie per week


kosten

Prijs: € 2541,- (inclusief BTW)

Eventuele aanschaf van lesmateriaal (bijvoorbeeld lesboeken) dien je zelf te bestellen. Endoor kan je adviseren over welke boeken je waar kan bestellen. 


toelatingsvoorwaarden

Aan de vooropleiding worden geen eisen gesteld. Ons Advies: doe eerst PDB Praktijkdiploma Boekhouden of start deze module wanneer je een mbo 4 diploma op boekhoudkundig gebied hebt.


waardepapieren

De Nederlandse Associatie voor Examinering neemt de examens af van deze opleiding. Je betaalt ook aan hen het examengeld. Het examen maak je op een computer op een locatie van de Open Universiteit. Je kiest zelf de dag en het moment waarop je dit wilt doen. Kijk voor meer informatie op www.associatie.nl.

Je ontvangt per module een associatie-certificaat als je het examen met een voldoende afrondt. De 4 certificaten samen leveren dan het diploma Moderne Bedrijfsadministratie op.


direct inschrijven
Nieuwsgierig geworden en wil je
meer weten? Stel je vraag via de
mail of schrijf je direct in.
mail ons     direct inschrijven     incompany
Deze opleiding
wordt ook incompany
aangeboden.