CORONA UPDATE

De ontwikkelingen rond het coronavirus gaan snel en de situatie verandert voortdurend. We vinden het belangrijk om een veilige en gezonde werk- en studieplek te kunnen bieden. Daarom hanteren wij de Coronaregels zoals deze zijn opgelegd vanuit de overheid.

 

Algemeen

  1. Mondkapje en 1,5 meter is vanaf 25 februari 2022 niet meer verplicht op ROC locaties
  2. Bij al onze activiteiten geldt dat ieder zich strikt houdt aan de basismaatregelen
  3. In-company trajecten worden in overleg met de betreffende adviseur en het bedrijf georganiseerd volgens de geldende coronaregels

 

Veelgestelde vragen

De verspreiding van het coronavirus en de gevolgen voor het onderwijs van Endoor roept vragen op. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@endoorleren.nl of telefoon: 088 - 102 11 00.

 

Hoe informeert Endoor haar opdrachtgevers en individuele deelnemers?

Ben je opdrachtgever, dan word je benaderd door je adviseur om verdere afspraken te maken over de voortgang van opleidingstrajecten die in de genoemde periode gepland staan.

 

Heb je je aangemeld als individuele deelnemer van een cursus of training die in deze periode gepland staat, dan onvang je een e-mail of telefoontje met nadere informatie. 

 

Wat doen wij aan de coronamaatregelen?

Je moet op elke locatie bij binnenkomst je handen desinfecteren. Ook zijn er papieren handdoekjes beschikbaar. We hebben looproutes gemaakt en in een ruimte mogen niet te veel mensen aanwezig zijn. Natuurlijk wordt er ook goed en vaak schoongemaakt. 

 

Het RIVM geeft algemene informatie over Corona

Check de volgende pagina’s:

 

 

Houd rekening met de algemene maatregelen:

 • Was je handen regelmatig;
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes;
 • Stop met handen schudden;
 • Blijf thuis als je klachten hebt en vermijd sociale contacten.