CORONA UPDATE

De ontwikkelingen rond het coronavirus gaan snel en de situatie verandert voortdurend. We vinden het belangrijk om een veilige en gezonde werk- en studieplek te kunnen bieden. Daarom hanteren wij de Coronaregels zoals deze zijn opgelegd vanuit de overheid.

 

Algemeen

  1. Zowel studenten als medewerkers zijn verplicht een mondkapje te dragen op ROC van Twente locaties wanneer zij zich verplaatsen in onze locaties. Op die plekken waar studenten en medewerkers geen 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden, is een mondkapje ook verplicht op een vaste zit- of staplaats en tijdens de onderwijsactiviteit.
  2. Bij al onze activiteiten geldt dat ieder zich strikt houdt aan de basismaatregelen. Aanvullend wordt daarbij ook binnen onze scholen de 1,5 meter maatregel -daar waar mogelijk- in acht genomen.
  3. In-company trajecten worden in overleg met de betreffende adviseur en het bedrijf georganiseerd volgens de geldende coronaregels.

 

Veelgestelde vragen

De verspreiding van het coronavirus en de gevolgen voor het onderwijs van Endoor roept vragen op. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@endoorleren.nl of telefoon: 088 - 102 11 00.

 

Hoe informeert Endoor haar opdrachtgevers en individuele deelnemers?

Ben je opdrachtgever, dan word je benaderd door je adviseur om verdere afspraken te maken over de voortgang van opleidingstrajecten die in de genoemde periode gepland staan.

 

Heb je je aangemeld als individuele deelnemer van een cursus of training die in deze periode gepland staat, dan onvang je een e-mail of telefoontje met nadere informatie. 

 

Wat doen wij aan de coronamaatregelen?

Je moet op elke locatie bij binnenkomst je handen desinfecteren. Ook zijn er papieren handdoekjes beschikbaar. We hebben looproutes gemaakt en in een ruimte mogen niet te veel mensen aanwezig zijn. Natuurlijk wordt er ook goed en vaak schoongemaakt. Daarnaast hanteren we de 1,5 meter afstand.

 

Eigen mondkapje dragen
Als je op een van onze locaties komt, draag je het mondkapje bij binnenkomst. Je mag het kapje afzetten als je in het lokaal op je plek zit, op 1,5 meter afstand van anderen. Sta je op van je plek of verlaat je het lokaal: dan zet je je mondkapje op. 

 

Het RIVM geeft algemene informatie over Corona

Check de volgende pagina’s:

 

 

Houd rekening met de algemene maatregelen:

 • Was je handen regelmatig;
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes;
 • Stop met handen schudden;
 • Blijf thuis als je klachten hebt en vermijd sociale contacten.