Basiscursussen installatie- en elektrotechniek

Wil je of ben je, aan de slag in de Installatie- of Elektrotechniek maar mis je de kennis, dan is dit iets voor jou!

 

Deze korte opleidingen zijn zeer praktijkgericht voor iedereen die wil kennismaken met de Installatie- en/of Elektrotechniek. Een echte training voor doeners, voor her- bij- zij- en omscholers.

 

De trainingen worden aangeboden in kleine groepen, zodat er voldoende tijd is voor het stellen van vragen en begeleiding. 

 

Denk ook aan subsidiemogelijkheden!

Kijk voor een tegemoetkoming in de kosten voor werkgevers of voor werknemers: https://www.wij-techniek.nl/subsidie/voucher-voor-persoonlijke-ontwikkeling/

 

Basiscursus elektrotechniek

Deze korte opleiding is zeer praktijkgericht voor iedereen die wil kennismaken met de Elektrotechniek ten behoeve van de Installatiebranche. Een echte training voor doeners, voor her- bij- zij- en omscholers. De monteur elektrotechnische installaties werkt bij een bedrijf dat elektrotechnische installaties en systemen aanlegt, monteert, repareert en renoveert.

 

Basiscursus installatietechniek

Installatietechniek is overal om je heen, ook al zie je het vaak niet. Het zit in woningen en gebouwen en zelfs in boten. Zonder installatietechniek kun je geen koud en/of warm water hebben, geen centrale verwarming, geen gasfornuis, geen afvoer in je douche of toilet en zelfs geen waterdicht dak. Installatietechniek heeft dus eigenlijk alles te maken met wat is aangesloten op leidingen waardoor water of gas stroomt. 


Lees de blog voor meer informatie over deze verkorte zij-instroomtrajecten

vrijblijvend gesprek?

LinkedIn

Bel Jacqueline Mens-Bolhuis

Adviseur 06 - 10120274 

Geïnteresseerd in de verkorte zij-instroom trajecten van Endoor? Neem dan contact op met adviseur bedrijfsopleidingen Jacqueline!
Mail Jacqueline